De Nintendo DSi Een Goede Console? Of Toch Een Andere Kopen?

Met meer dan 100 miljoen verkochte eenheden sinds de introductie in 2004, is de Nintendo DS uitgegroeid tot het best verkopende handheld-platform van zijn generatie. Met een enorme hoeveelheid games die op de markt worden gebracht voor een breed scala van gebruikers, zowel jong als oud, is de Nintendo DS onmiskenbaar een aantrekkelijk platform. Klik hier om het gehele aanbod te zien.

Het Succes of Falen van de Console Hing van een Aantal Factoren af

Maar zoals meestal het geval is, kan slechts een deel van het succes van een console (of falen) worden toegeschreven aan alleen software en het zijn vaak zorgvuldig getimede hardwarerevisies die een systeem kunnen maken of breken en in dit opzicht heeft Nintendo ongelooflijke resultaten laten zien. aanleg. Het platform bestond alleen in drie belangrijke hardwareconfiguraties – de originele DS, de DS Lite en nu de DSi – met een aantal speciale esthetische variaties in beperkte oplage.

Handheld Van de Originele DS

Terwijl de originele DS de basis legde voor de handheld, was het de DS Lite die een deel van het vet van het apparaat bijsneed en een hoognodige esthetische upgrade leverde. Nu, met de DSi, heeft Nintendo het systeem opnieuw aangepast met enkele stilistische en functionele upgrades, maar zijn ze genoeg om je zuurverdiende geld te verzamelen? We geven ons oordeel hieronder.

Bekijk de Nieuwe Functies Van de DSI

Klik hier om de nieuwe functies van de DSi te bekijken. Als het gaat om hardware, zijn er evolutionaire herontwerpen en zijn er revolutionaire herontwerpen en de DSi zouden het gemakkelijkst geïdentificeerd kunnen worden als de eerste. Hoewel de DSi-firmware gloednieuwe functies aan het systeem toevoegt, zoals downloadbare content via de DSi Shop, mist de DSi baanbrekende prestaties.