Loterijen Horen Natuurlijk Niet Hun Entertainment Factor Te Verliezen

Want als je het leuk vindt om de loterij te spelen, dan kun je nooit alleen van pure entertainmentwaarde verliezen, zo verloor ik ooit 5 jaar achter elkaar bij de postcodeloterij. Ooit betaald om een ​​slechte film te zien bij je lokale multiplex en weggelopen denkend dat er 2 uur van je leven is dat je nooit meer terug zult komen ..? Wheeling voegt gewoon een extra laag entertainment toe aan het spel, net als het analyseren van resultaten uit het verleden in de hoop wat vooroordelen in uw voordeel te vinden. Loten kopen kun heel gemakkelijk online doen.

  1. Het Verbeteren Van Uw Kansen Om Kleinere Prijzen Te Winnen.

Wat helpt dingen interessant te houden terwijl je wacht op een grote overwinning. Je moet echter wel de juiste wingarantie kiezen voor de game die je speelt. Het heeft niet veel zin om een ​​Match 3-garantie te kiezen als die game alleen voor Match 4 en hoger betaalt.

  1. De Kans Op Meerdere Kleinere Prijzen.

Omdat u dezelfde nummers op verschillende manieren combineert, wanneer u bijvoorbeeld een match 4 overwinning, het is waarschijnlijk dat je ook een aantal Match 3-overwinningen tegelijkertijd krijgt, afhankelijk van het gebruikte systeem.

  1. Maximaliseer Uw Analyse-Inspanningen.

Als u aan het analyseren bent om de lotnummers voor vanavond te proberen voorspellen, kunt u uw geselecteerde nummers combineren om uw kansen op een prijs van hen te maximaliseren. Dat wil zeggen, als je een lijst met 12 nummers hebt bedacht waarvan je denkt dat ze goed zijn, hoe ga je ze dan spelen – slechts 2 combinaties van 6? Wat als u alle 6 cijfers krijgt, maar slechts 3 op elke regel ..?

  1. De Leuke Factor.

Dit doet ertoe. De zelfvoldane loterijhaters minachten de loterijspelers omdat ze geld hebben weggegooid (ooit gehoord van de vaak aangehaalde maar toch uiterst saaie “de loterij is een belasting op de dommen”?). Wat alleen maar laat zien hoe dom ze zijn – zouden ze ooit een levensveranderende som geld kunnen winnen van naar een film gaan kijken? Of een rondje golf spelen? Of een van de andere duizenden dingen die mensen doen voor PLEZIER.