Samsung Komt Met Een Oplossing Voor Het Irritante Vingerafdruksysteem

Gelukkig heeft Samsung dat opgelost met het nieuwe apparaat. Deze bevindt zich deze keer onder de camera, zodat je hem vrij snel kunt bereiken. Het lijkt misschien een kleine verbetering, maar als je eenmaal je telefoon uitgebreid gebruikt en je geïrriteerd raakt met zo’n overlast op een dagelijkse basis, is het essentieel om het opgelost te krijgen.

Samsung Maakt Gebruik Van Een Sterke Chipset

Samsung Galaxy S9 wordt geleverd met Qualcomm Snapdragon 845 of met Exynos 9810. Beide chipsets zijn behoorlijk geavanceerd en geavanceerd. Maar wat betekent het echt voor u als gebruiker? KPN heeft in ieder geval aangegeven dat het de telefoon snel gaat leveren.

Alle Camerafuncties Van Samsung Zijn Stukken Beter Geworden

U kunt bijvoorbeeld alle camerafuncties zonder enige glitches gebruiken en alle voordelen van super slow-mo en HDR gebruiken. Het biedt ook uitstekende opties voor het bewerken van afbeeldingen, en de meeste van de apps die u gebruikt zullen uw nieuwe apparaat naadloos laten werken.

Je Hebt Dit Jaar Stereo Geluid In Je Telefoon

Als je een goede liefhebber bent, zal deze nieuwe functie voor jou heel belangrijk zijn. Samsung Galaxy S9 wordt geleverd met Harman-stereoluidsprekers die worden ondersteund door het Dolby Atmos-surroundsysteem. Dus je zult zeker het verschil horen tussen deze speakers en de reguliere track wanneer er geen stereo-optie is meegeleverd.

Unieke Emoticons Voor De Samsung

Zelfs als geanimeerde emoji iets is dat hier al geruime tijd is, sinds de release van iPhone X, werden ze op de een of andere manier een must op een smartphone. En Samsung is niet anders. Hun reactie op animoji is AR emoji.

en verzend het naar uw vrienden en contacten via elke app die GIF of delen van afbeeldingen ondersteunt. Het enige wat je hoeft te doen is de pose recht te zetten, en je telefoon doet de rest – het zal je geanimeerde gepersonaliseerde emoji creëren die je beweging en gezichtsuitdrukkingen volgt.