Zonne Industrie Vertrouwt Op Geïmporteerde Zonnepaneel Producten

Ongeveer 80% van de $ 28 miljard zonne-industrie vertrouwt op geïmporteerde zonnepaneelproducten, volgens Bloomberg. De Solar Energy Industries Association zegt dat de beslissing zal leiden tot het verlies van 23.000 Amerikaanse banen, waarvan vele in de maakindustrie. De tarieven zullen ook de miljarden dollars aan investeringen in zonne-energie vertragen of ronduit afschrikken, aldus de handelsgroep. “Ze zullen een crisis veroorzaken in een deel van onze economie dat bloeit”, zei Abigail Ross Hopper, SEIA-president en chief executive officer in een verklaring. Tegenwoordig zijn er veel energie aanbiedingen, maar dat wil niet zeggen dat je elektriciteitsrekening omlaag gaat.

Maandelijkse Elektriciteitsrekening Gaat Met Twee Procent Stijgen

De gemiddelde maandelijkse elektriciteitsrekening in de VS is $ 112 en zal dit jaar volgens de Amerikaanse Energy Information Administration naar verwachting met 2% stijgen, hoewel deze in grote mate per staat varieert. In Maine bijvoorbeeld is de gemiddelde factuur $ 86,48, terwijl dit in Zuid-Carolina $ 146 is. Zonnepanelen kunnen tot de helft van de maandelijkse elektriciteitsrekening besparen, volgens personal-finance site Nerdwallet. Dat is volgens de branche de eerste investering de moeite waard.

De Beste En Slechtste Omstandigheden Voor Zonne-Energie

Mensen gaan op zonne-energie hun elektriciteitsrekening verlagen, helpen de planeet en verhogen de waarde van eigendommen (u kunt de panelen niet meenemen wanneer u zich verplaatst). Zonne-energie kan ook leiden tot $ 400 miljard aan milieu- en volksgezondheidsvoordelen in de VS tegen 2050, volgens een onderzoek van het Lawrence Berkeley National Laboratory van het Amerikaanse Department of Energy en het National Renewable Energy Laboratory. Zonne-energie vermindert de uitstoot van kooldioxide, evenals zwaveldioxide en stikstofoxiden, die allemaal kunnen worden gekoppeld aan ademhalingsproblemen kanker en vroegtijdige dood.

Zonne-Energie Levert Verschillende Resultaten Op

Zonne-energie zal verschillende resultaten opleveren, afhankelijk van het aantal bomen rond het huis, de dakshoek en de grootte en plaatsing van de zonnepanelen op het huis, volgens het zonnepanelenbedrijf CompleteSolar. Installatie kan weken of maanden duren, afhankelijk van de provider. Sommige steden hebben ook specifieke vereisten voor zonnepanelen, zoals de ruimte rond het dak om de panelen te huisvesten. Verschillende Amerikaanse staten hebben onlangs wetgeving aangenomen ter ondersteuning van het concept van ‘community solar’, waarmee huiseigenaren de mogelijkheid krijgen om zonne-energie te gebruiken in plaats van conventionele energie.